Zonnepanelen

kwaliteit

Kwaliteit

In een gedegen pv installatie zijn er 4 componenten die van een goede kwaliteit moeten zijn, de panelen, de omvormer, de bekabeling en de montagematerialen.

Hierop kan er in geen geval op bespaard worden. Alle voorstellen zijn met Tier 1 panelen en omvormers van A merken, voor de montage wordt er steevast voor Belgische producenten gekozen.

solar2

Vakmanschap

Een installatie en een installatie zijn er 2. Een zonnepalen installatie mag dan wel simpel lijken dat is ze allerminst.

Het werk zit hem in de finesse en de details. Het is ook daar dat de levensduur en performantie doorheen de jaren wordt bekrachtigd. Hierop besparen en kiezen voor het vlugge band en spanwerk zorgt voor ontevreden klanten in de toekomst. Omwille van die reden werken we enkel met partners die alles in eigen beheer hebben.

solar4

Studie

Een correcte installatie met een bijhorende geoptimaliseerde ROI komt niet zomaar uit de lucht gevallen.

Daarvoor is er een voorgaande studie voor nodig. Dan denken we aan dakstabiliteit, netstudie, MS-cabine, ontkoppelkast en bovenal de grote van de installatie in functie van het verbuik. Een correctie dimensionering en grote van de installatie zorgt voor een  snelle terugverdientijd van uw installatie.

solar3

Subsidies

Door de jaren heen is de zonnepanelensector de begunstigde geweest van talrijke subsidies en fiscale regels.

Zo was er jaren geleden het groenestroom certificaat, die voor industrie vorig jaar het laatste levenslicht zag en zich nu vervangen ziet door schimmig callsysteem die vooral voorrang geeft aan grote installaties. In dit kluwen aan wetgeving loods ik de klant door in een zo efficiënt mogelijke manier.